zepter-doradca Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Witam, w jaki sposób dodać do stopki np. nową kategorie np. "regulamin"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Wszystko zależy od tego z jakiego korzystasz szablonu i jakie on posiada moduły, ale w standardzie możesz to zrobić np. poprzez moduł block cms. Dodam jeszcze że pisząc kategorie większość z nas myśli o kategorii produktów, regulamin i inne tego typu strony to po prostu podstrona CMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zepter-doradca Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 no ok ale co dalej stworze stronę cms i jak wrzucić to do stopki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Jeśli zadajesz pytanie to najlepiej jakbyś podał link do sklepu, skąd ja mogę wiedzieć co tam u ciebie jest? Jeśli nie moduł blok CMS o którym już wspomniałem to pewnie inny moduł, jednak wróżyć z fusów nie będę, a kawę już wypiłem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zepter-doradca Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 (edited) hehe sory na szybko odpisywałem tak więc http://zepter-sklep.com.pl standardowy szablon prestashop. Edited March 7, 2015 by zepter-doradca (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 W standardowym szablonie demo: http://fo.demo.prestashop.com/pl/ w stopce jest dodatkowy blok Informacja za ten blok odpowiada moduł blok CMS o którym już dwukrotnie wspomniałem. Jeśli chcesz wstawić jakieś strony CMS to własnie przy użyciu tego modułu, u Ciebie albo jest wyłączany albo odpięty z hooka footer. W konfiguracji tego modułu wybierasz co chcesz aby sie pokazało. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 zepter-doradca Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 (edited) ok dzięki. Edited March 8, 2015 by zepter-doradca (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bartek_24Bike Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Presta 1.6.1.0 W stopce mam wyświetlone dwie główne kategorię. Chciałbym zejść o poziom niżej i wyświetlić subkategorię. Czy jest możliwość zmiany poziomu wyświetlania kategorii w stopce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 25, 2019 Share Posted January 25, 2019 Nalezaloby dokonac pare zmian w zapytaniu do bazy w module zeby czytal kategorie o konretnym ID 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
zepter-doradca
Witam,
w jaki sposób dodać do stopki np. nową kategorie np. "regulamin"?
8 answers to this question
Recommended Posts