matesx Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ahoj mám malinký problémek... v administraci jsem si vytvořil 2 dopravce a povolil jsem je.. Pak jsem testoval objednávání zboží přihlásil jsem se určil jsem doručovací adresu atd....ale v části doprava se mi nezobrazují dopravci na výběr a dál se bez výběru dopravce v objednávce nehnu...potřeboval bych poradit jak zobrazit ty dopravce nebo jak z pokladny vyjmout tu část doporava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Musíš dopravce nastavit pro zony a v těch zonach samozřejmě musíš mít státy, pro který je nákup povolen. Čili pokud se někdo zaregistruje s bydlištěm v ČR, musí bejt mezi povolenými státy ČR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesx Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 jj to sem zkontroloval ale nefungovalo to . Našel jsem ještě další chybu. Při výběru země dám Českou republiku a když to dám uložit tak mi to hodí chybu, že pro danou zemi je potřeba vybrat stát, jenomže žádná kolonka stát tam není... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 No, hele, než tu psát 1000 tipů, pošli mi v PM admin přístup a mrknu se ti na to, hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesx Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 jj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Ahoj, vyresili jste ten problem nejak? Nejaky navod by se hodil, urcite s tim bijuje vic lidi.Shop me dela uplne stejnou vec, zony mam povoleny a nastaveny, zeme mam nastaveny taky, u dopravy mam nastavenou zonu evropy, mam nastaveny hmotnostni a cenove rozsahy a nejde to stejne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Ještě nastav cenu dopravce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prochymodel Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 mám taky taková dotaz , nastavil sem si dva dopravce a při pokladně se nedá vybrat dopravce je tam jen jeden, jde to nějak nastavit, děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Máš váhové nebo cenové limity? nějaké omezení pro země? může se dopravce zobrazit i když je mimo limity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prochymodel Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 mám jen nastavený ceny , nastavil sem si dva dopravce a v pokladne na konci objednávky se zobrazuje jen jedensem absolutní tupec a v nastavování eshopu zvládnu jen ten základ bohužel Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 No tak si vygoogluj manuál, nebo se na to vyser, eshop není pro absolutní tupce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Jeste jedna vec tady neni napsana uplne presne napsana v Dopravci je dole potreba nastavit cenu mimo 0Kc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Jeste jedna vec tady neni napsana uplne presne napsana v Dopravci je dole potreba nastavit cenu mimo 0Kc Pokud není nastavena doprava zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dada7777 Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Jeste jedna vec tady neni napsana uplne presne napsana v Dopravci je dole potreba nastavit cenu mimo 0Kc Pokud není nastavena doprava zdarma. skoro stejný problém jakmile tam nastavím 0, protože u osobního odběru to být jinak nemůže, tak se dopravce nezobrazuje, jakmile tam dám trřeba0,01 tak je vše ok. Navíc mám nastaveno že je od 2000 doprava zdarma. Ale chtěl bych aby byla jen pro určité dopravce tato hranice, pro ostatní aby byla zase vyšší.Dokážete poradit co jsem udělal blbě nebo nevyplnil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t4nn3r Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 no mám teď stejný problém, podle db by to mělo být nastavený správně .. nevím tápu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Jeste jedna vec tady neni napsana uplne presne napsana v Dopravci je dole potreba nastavit cenu mimo 0Kc Pokud není nastavena doprava zdarma. skoro stejný problém jakmile tam nastavím 0, protože u osobního odběru to být jinak nemůže, tak se dopravce nezobrazuje, jakmile tam dám trřeba0,01 tak je vše ok. Navíc mám nastaveno že je od 2000 doprava zdarma. Ale chtěl bych aby byla jen pro určité dopravce tato hranice, pro ostatní aby byla zase vyšší.Dokážete poradit co jsem udělal blbě nebo nevyplnil? CENOVÉ LIMITY!!!! OMG!!!! (VYPNOUT DOPRAVU ZDARMA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Pro slepé, hloupé, apod...http://www.prestashop.com/forums/viewthread/59879/#261055http://www.prestashop.com/forums/viewthread/42976/hlavn_diskuze/osobn_odbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts