burakco Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 (edited) dostlar merhaba; sitemizin kargo ayarlarını yapmaya çalışıyorum ama işin altından kalkamadım yardımcı olabilir misiniz? yapmak istediklerimiz şunlar : sitede hem "müşteri" hemde "toptancı" olmak üzere 2 grup var. ( yapıldı ) sabit kargo ücreti 4 tl ( yapıldı ) kargo olarak sürat kargo - her 1 kg için 1 tl fiyat artışı tanımlandı. ama 1 kg lık üründen adet arttıkça kargo ücreti artmıyor ??? tüm kullanıcılar ve tüm ürünler için 600 tl üstü kargo bedava. Nakliye/Tercihler bölümünden ücretsiz kargo başlangıcı olarak eklendi. ( yapıldı ) tüm gruplarda geçerli ürün bazında ücretsiz kargo eklebilme ??? sadece toptancı grubunda geçerli ürün bazında ücretsiz kargo ekleyebilme ??? sepet kurallarından bişiler yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım... Edited March 6, 2015 by burakco (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 İstediğiniz işlemleri yapabileceğiniz 2 modül önere bilirim....inceleyebilirsiniz http://addons.prestashop.com/en/shipping-logistics-delivery-prestashop-modules/18512-shipping-pro.html http://addons.prestashop.com/en/checkout-modules/8645-free-delivery-pro.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakco Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 iki modülde pek çözüm olacak gibi gelmedi bana. Shipping Pro'nun demosunu inceledim gruba ve ürüne dair bi ayar hiç göremedim. prestanın kendisinde yapmak imkansız mı bu istediklerimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Bu tip durumlar için birden fazla modüle ihtiyacınız olabilir...tek modülle tüm sorunları çözemeyebilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts