deleteThisAccountPls Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ahoj, jak docílím toho aby se mi kategorie seřadili podle názvu? http://itobchod.net/, nějak si to řadí jak chce Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 01.Motherboards02.cpu03.ram04.vga05.hdd06.psu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 01.Motherboards02.cpu03.ram04.vga05.hdd06.psu..... A co já stím? Tohle mi jaksi problém nevyřeší. Nevím kde mám prstě říct aby to řadila podle názvu Měla by to řadit,ale neřadí Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/6243/#27387 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ked sa nechces sprtat v kode, tak vysvetlenie ku tom co napisal mamejeradi :pred nazvy kategorii (v backoffice obchodu) daj cislo s bodkou na konci01.Kategoria 1......86.Kategoria XYprogram ma zabudovanu logiku, ak najde taketo cisla, pouzije ich na triedenie, ale nezobrazi ich... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Pokud to chce mít abecedně, tak je číslování nadlidskej výkon. Vem si, že si třeba načísluje 100 kategorií, teď bude mít novou kategorii, bude jí potřebovat vložit někam k písmenu "M" a bude muset přečíslovávat zbytek abecedy? To je přeci blbost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Jo díky, už jsem to našel v kódu, tak jsem se sem ani nedíval. Díky No to co píše mějmeserádi chápu, ale jak píše jakcrbbit.... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 100 kategorií??To bych teda rád viděl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 100 kategorií??To bych teda rád viděl.... To byl příklad, avšak princip zůstává stejný i při 10 kategoriích... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 vím, že to byl příklad.U 10kategorií to přečísluje raz dva...Ale je jasný že když to jde v kodu není co řečit, ikdyž já mam na chovateli kategorie momentálně podle abecedy a nenecham je tak.I u hardware bych to podle abecedy nechtěl, spíš bych to nějak logicky seřadil Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Efektivní řazení je podle oblíbenosti zákazníka Přece nebudu nejprodávanější kategorii schovávat někde na vocase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 To je možná pravda,ale stejně ke mě chodí lidi přez konkrétní zboží z vyhledávačů, takže to je řekl bych spíš jedno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 To je pro to % zákazníků, kteří klikaj na odkazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 Jinak Plasmo, aby si měl omezit počet charů na blok novinky a dole máš chybku "Chyba, curl" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts