lucas-shop Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Indiferent ce dimensiune de imagine folosesc atunci cand se afiseaza imaginea marita (thickbox-ul) imaginea propriuzisa este redimensionata automat la 449x449 :gulp: Unde pot modifica asta ? Sau mai bine spus se poate modifica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 BO -> Preferences -> Images -> si modifici acolo la Width si Height Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 nu merge asa. am incercat deja modificand in 800x800. Rezultatul este acelasi:800px × 800px (scaled to 449px × 449px). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Imaginea este redimensionata pt ca nu incape.Daca folosesti alta rezolutie, o imagine mai mica sau pui browserul in full-screen, imaginea va fi scalata mai putin.Cred ca la o inaltime a paginii de ~1000px imaginea incape si thickbox nu o mai scaleaza.Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 Imaginea are 300*300, thickbox-ul are 800*800 deci incape imaginea si mai ramane si o caruta de loc. Uite aici un exemplu: http://strumfbebe.ro/product.php?id_product=91 unde culmea in thickbox imaginea este mult mai mica decat cea din pagina produsului.Am modificat thickbox-ul la 1000x1000 si ... imaginea este scalata la 448x448 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Quote Imaginea are 300*300, thickbox-ul are 800*800 deci incape imaginea si mai ramane si o caruta de loc. Uite aici un exemplu: http://strumfbebe.ro/product.php?id_product=91 unde culmea in thickbox imaginea este mult mai mica decat cea din pagina produsului.Am modificat thickbox-ul la 1000x1000 si ... imaginea este scalata la 448x448 .... Am vazut ca ai modificat imaginile la 500x500, se pare ca ai inteles. Poti sa modifici thickbox-ul si la 5000, codul masoara spatiul disponibil pe ecran si daca nu ai loc pe ecran e degeaba. La rezolutia monitorului meu (1440x900) le scala la 500 si ceva, in full-screen la 700 si ceva.Iar imaginile despre care zici ca sunt mai mici decat in pagina produsului au de fapt dimensiunile corecte - doar continutul (obiectul din poza) e mic. Daca nu crezi browser-ul cand iti zice ca are 800x800 sau 500x500, salveaza imaginea si uita-te la ea cu un editor de text.A, si daca s-a rezolvat, adauga, te rog, [REZOLVAT] la titlul topicului.Sanatate si virtute.LE: Si dupa ce modifici dimesiunile imaginilor din BO, nu uita sa le regenerezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Deja incepe sa ma albeasca Prestashopul. Dar tot nu o "parasesc". ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Off-topic: daca vrei albire rapida, incearca sa obtii cod valid in osCommerce sau sa faci modificari in Magento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Quote Off-topic: daca vrei albire rapida, incearca sa obtii cod valid in osCommerce sau sa faci modificari in Magento. Cu osComerce m-am jucat prima data acu vreo doi ani si m-am lasat pagubas repede, apoi am incercat Zencart si dupa aceea Magento si cam asa imi erau ochii :bug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts