gokturk Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Arkadaşlar En doğru yol nedir.Yani yarın olası bir sorun olduğundahost değiştirmek istediğimdesite saldırı aldığında ftp hacklendiğindeelimde nasıl bir yedek olsunki beni kurtarsın.Sonradan geçtiğim bir hosta yükeleyebileyim.cpanelden tam yedekmi almalıyım.cpanelden sql veritabanları ve ftp yedeği yeterlimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 cpandel tam yedek al ben öle yapıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 bende öyle yapıyorum ama yinede doğru yaptığımı bilmek istedimteşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 arkadaslar cpnaleden tam olarak nasıl yedek alınıyor anlatırmısınız birde siteye attıgım ürünleri felan yedeğini nasıl alırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya ÇalışayımResimlerle daha sağlıklı anlatırım (4 Resim)cpanellerin mantığı hep aynıdırben türkçe kullanıyorum ama ingilizce yada farklı dilse bileresim logolar aynıdır.http://img196.imageshack.us/img196/3677/37158282.jpghttp://img708.imageshack.us/img708/3544/33172932.jpghttp://img687.imageshack.us/img687/4204/74306163.jpghttp://img535.imageshack.us/img535/9432/57414656.jpgSon adımı yaptıktan sonraDosyalar ::Yedekleme SihirbazıFull Backup in Progress...lang1=Hesabınızın tam yedeklemesi tamamlandığında belirttiğiniz adrese bir e-posta mesajı gönderilecektir ([email protected])Burada kayıtlı mailiniz ne ise oraya bilgi geliyorOluşan yedeğinizi Cpanelden direktyine cpanelden dosya yöneticisinden direktyada ftp yardımcı programlar ile ana klasörden drekt indirebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 yedek nasıl geri yüklenir onuda anlatsana bizahmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 vaktim olmuyor genelde olunca elimden geleni yapıyorumvakit olursa eklerimyada siz ekleyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 tesekkurler arkadaslarrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tugra Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Plesk Panel'de napmali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 10. Plesk Üzerinden YedeklemeParallels Plesk kontrol paneli kurulu olan VPS'inizde sitenizin yedeğini Plesk paneli üzerinden alarak kolaylık sağlayabilirsiniz. Plesk üzerinden aldığınız yedek içerisinde web siteniz, sitenize ait veritabanı ve e-postalarınız yedeklenmektedir.Yedekleme işlemini gerçekleştirebilmeniz için Pleskte ilgili domaine giriş yaptıktan sonra "Back up" simgesine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan penceredeki "Backup Now" (Şimdi Yedekle) simgesine tıklamanız yeterlidir.Alıntıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tugra Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Cok TeseKKürrLerrr Presta-Tr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Ben teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 emeğine sağlık üstadplesk kullananlara çok faydalı bir bilgi olmuş Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 bence en sağlıklı yedek sqldumper ile database yedeği almak ve tekrar sql dumper ile yüklemektir.cpanel plesk hiç farketmez.En sağlam yoldur hiç şaşmaz.Hata vermez.önce ftp yi komple indirin sonrada sql yedeği.sonra arkadaşalrın anlattığı gibi işlemleri takip edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Tabi bencede en sağlıklısı manuel olarak SQL ve FTP yedeği almak ama Bu yolla mail vb ayarlarda çekiliyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts