Gabro Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Witam serdecznie otóż od kilku dni mam problem. Przestały działać strony CMS. Niby mogę do nich wejść, ale ani nie zapisuje zmian, ani nie wyświetla ich w sklepie. W czym może być problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Same z siebie przestały działać? Wyłącz cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Dokładnie przestały działać. Proszę sprawdzić na www.woodandarch.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Czy taki link (URL danej podstrony) masz ustawiony w panelu admina w CMS'e: 1-delivery ? Czy w sekcji SEO/URL czasem nie zmieniałeś czegoś? Wygeneruj ponownie htaccess klikając na tej podstronie zapisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Niestety nic nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 (edited) Gdy wyłączysz przyjazne URL'e podstrona działa? edit/ Sprawdź jeszcze czy sam podgląd strony się wyświetla. Edited March 4, 2015 by krzysiuus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Tak strona działa, CMS niestety dalej nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Dodatkowo zaczął wyskakiwać taki błąd Wystąpił błąd podczas aktualizacji obiektu. cms (Nieznana kolumna 'id_shop' w field list) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Ciężko coś powiedzieć jak się nie ma dostępu. Sprawdź jeszcze czy sam podgląd strony się wyświetla bo rozumiem że w panelu admina treść jest na swoim miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Nie właśnie. Niby są te strony CMS, dodaję w nich treść, zapisuje, ale ...nic się nie pojawia. Pusto. A jak utworzę nową stronę CMS i wszystko podam jak należy to nie zapisuje się nawet nazwa tej strony cms tylko są kreski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Wyczerpały mi się pomysły. Hmm serwer WPRO w linuxpl.com sam miałem u nich kiedyś problem ze sklepem okazało się że litespeed coś nie do końca grał z prestashop. Może napisz do nich? ZAAWANSOWANE>INFORMACJE KONFIGURACYJNE Masz tam jakieś błędy? Parametry które powinny być włączone? Wchodząc do bazy danych przez phpmyadmina masz tam treści tych podstron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Nie ma ich w bazie danych. W zaawansowanych informacjach konfiguracyjnych też wszystko gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gabro
Witam serdecznie otóż od kilku dni mam problem. Przestały działać strony CMS. Niby mogę do nich wejść, ale ani nie zapisuje zmian, ani nie wyświetla ich w sklepie.
W czym może być problem?
11 answers to this question
Recommended Posts