3bonus3 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 | BAĞLI KURULUŞLAR İÇİN ISTATISTIKLER | açıklamasıyla gelen | trackingfront | modulünün nasıl kullanıldığı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bu modulü kullanan varmı ? - Modül yüklendiğinde Admin panelinde bir değişiklik göremiyorum bu modülü konfigüre edemiyrum. ( seçenek yok ). Ancak tarayıcıdan ilgili dosyaya ulaştığımda aşağıdaki görüntüyle karşılaşıyorum. Nedir ? Nasıl Kullanılır ?Bilen varmı ? modules/trackingfront/stats.php ---- ilgi teşekkürle biter --- Link to comment Share on other sites More sharing options...
3bonus3 Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 Bu nasıl bir forum ?3 gün oldu bir cevap yok. Moderator ler kendi aralarında haberleşmek için mi bu topluluğu kurmuş anlamıyorum ki ?Hayır en azından ilgilenildiğini anlamak için BILMIYORUZ gibi bir cevap ta yok.___________________________ YONETICILER UYUYOR MU ? ____________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 sorun şu. herkes bana yardım etsin diye bekliyor. ama kimse başkalarına yardım etme isteği yok. herkes bana cevap verilsin diyor. moderatörlerin görevi her soruya cevap vermek değil , forumun kontrolünü sağlamak. mahalesef bizim forum da, herkes yardım istiyor ama kimse yardım etmeye çalışmıyor. 2. olrak sorundan bişey anlamadım. açıklayıcı yazarsan yardımcı oluruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 modülü burdan paylaşırsanız incelemeye çalışırız.iyi günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts