meksiofficial Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Merhaba Herkese, Prestashop ile uğraşıyorum kaç gündür bir türlü tam kuramadım. Türkçe sorunu vardı manuel kurayım dedim Not all files were successfully uploaded on your serverhatası veriyor şuan da. Sorunun sebebi nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 upload sırasında bütün dosyalar yüklenmemiş. yükleme işlemi tekrar yapınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meksiofficial Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 upload sırasında bütün dosyalar yüklenmemiş. yükleme işlemi tekrar yapınız. Tekrar kurulumu yaptım sorun çözüldü. 1.6.12 kurdum ama çoğu yeri İngilizce sitenin. Kulanıcı arayüzü de panel de Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 şuan dil dosyasında kullanıcı kaynaklı bir problem var muhtemelen yarın düzeltilmiş olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Merhaba Herkese, Prestashop ile uğraşıyorum kaç gündür bir türlü tam kuramadım. Türkçe sorunu vardı manuel kurayım dedim Not all files were successfully uploaded on your serverhatası veriyor şuan da. Sorunun sebebi nedir? Tüm sorunlarınızın tek başlıkta olması doğru değildir, burada yapılan destek size özel yapılan bir destek değildir. Prestashop forum sitesinde yapılan yardım destekleri sizin gıyabınızda bu sorunu yaşayan tüm kullanıcılara yardımcı olmak amaçlıdır... Bu nedenle arama motorlarında görüne bilmesi için her sorununuz için ayrı başlıkta konusu açmanız daha doğru olur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts