Jump to content
  • 0

Nie działa NIC! Po aktualizacji

luggi

Question

sWitam,

Zaczeło sie od usunięcia kategorii, usunałem, potem jak dodawałem nowe to sie nie wyswietlały, wiec postanowiłem zaaktualizowac prestr z 1.5.6 do 1.6. Aktualizacja staneła, więc powróciłem do 1.5.6. Powracanie rownież sie nie powiodło (sam nic nie przerywałem)

Teraz bład po wejsciu na strone logowania admina do presta:   (a sklep jest wyłączony)

[PrestaShopException]

No access reference in table module_access for id_module 117.
at line 1861 in file classes/module/Module.php

1855.                 self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$row['id_module']]['configure'] = $row['configure'];
1856.             }
1857.         }
1858.
1859.         if (!isset(self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$id_module]))
1860.             throw new PrestaShopException('No access reference in table module_access for id_module '.$id_module.'.');
1861.
1862.         return (bool)self::$cache_permissions[$employee->id_profile][$id_module][$variable];
1863.     }
1864.
1865.     /**

NIE WIEM TOTALNIE CO ROBIĆ

Edited by luggi (see edit history)

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Aktualizacja nie została do końca przeprowadzone ? 

Kopia bazy danych oraz plików jest zachowana ?

Większość serwerów udostępnia usługę recovery więc można z niej skorzystać. 
Przed aktualizacją sklepu zawsze robimy kopię, o czym jesteśmy informowania na stronie procesu aktualizacji. 

• Like 1

• 0

Aktualizacja nie została do konca przeprowadzona, po prostu proces sie zatrzymał i wywaliło mi jakiś błąd.

Jak wróce z pracy to sprawdze czy biznes-host.pl ma taka opcje, dzieki za odpowiedz

• 0

Biznes-host ma taką opcję.

Należy napisać do nich z adresu e-mail, który był podany przy rejestracji serwera aby przywrócili kopię bazy danych (nazwa bazy danych) oraz plików (nazwa katalogu) z dnia ... .
Utworzą na serwerze oddzielny katalog gdzie wrzucą pliki oraz bazę danych (nie będą nadpisywać aktualnych plików). 

• Like 1