Behc98 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Vodofone' a özel bir denetim kuralı nedeniyle, bazı sitelere erişim yasaklı görünüyor. Normalde hiçbir kurum veya denetleyiciden bir ikaz gelmemesine rağmen, adı geçen şirket birkaç domainimi engellemiş durumda. Bunlardan birisi de e-ticaret sitem. Kontrol etmek için vodofone kayıtlı bir cep telefonundan sitenize girmeye çalışmanız gerekiyor. Engelleme varsa "bu site aile profiline uygun değil" gibi bir uyarı çıkıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Vodofone' a özel bir denetim kuralı nedeniyle, bazı sitelere erişim yasaklı görünüyor. Normalde hiçbir kurum veya denetleyiciden bir ikaz gelmemesine rağmen, adı geçen şirket birkaç domainimi engellemiş durumda. Bunlardan birisi de e-ticaret sitem. Kontrol etmek için vodofone kayıtlı bir cep telefonundan sitenize girmeye çalışmanız gerekiyor. Engelleme varsa "bu site aile profiline uygun değil" gibi bir uyarı çıkıyor. Şaşırtıcı bir durum, sakıncası yoksa sitenizi özelden paylaşabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) merhaba, cepten girdim vodofone servis sağlayıcı ile herhangi soruna rastlamadım(1.5x ve 1.6x) prestashop a özgü değildir herhalde. nedeni ile ilgili servis sağlayıcınızdan bilgi talep ettinizmi? Edited March 18, 2015 by (serdar) (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 Sanırım bende aile koruma filtresi var. Sitemde aileye sakıncalı birşey olmasa da bazı ürünlerde cinsel gücü arttırır ifadesi etkili oluyor olabilir. Vodofone müşteri temsilcisi ile görüşmek mümkün olmadığı gibi bu konu hakkında sadece internet üzerindeki bir sayfadan bildiri yapabiliyorsunuz. Bundan da sorunun nedeni veya çözümü hakkında bir görüş alamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts