Valkyrija Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 (edited) Zdravím.Mám takový drobný estetický problém. Obrázky podkategorií se mi na mobilu zobrazují tak trochu v plné velikosti a nejsou přizpůsobeny zobrazení mobilního zařízení. Jsou tak trošku víc přes čáru. Moje otázka, poradí někdo kde mám hledat pro úpravu? PS: to samé na Ipadu pokud je zobrazení na výšku. Edited February 27, 2015 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Pokud je šablona responzivní tak je nutné korigovat obrázky v té části css kde se řeší zobrazení pro to či ono nižší rozlišení a druhá možnost by mohla být i v šabloně nebo jquery které nereaguje a nacpe tam obrázek ve větším rozlišení. Pomíjím problém s prohlížeči na tablet/mobile zařízeních které prozměnu nemusí do aktualizace podporovat některé vlastnosti css 3 apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 ok kuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts