burakofly Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) arkadaşlar prestashop kurulumu için directadmin'den msql veri tabanı oluşturdum ftp den yükledim fakat install açılmıyor beyaz ekranda kalıyor??arkadaşlar bu sorunu çözdüm şimdide kurulum aşamasında..sistem uyumluluğu bölümünde Önerilen PHP parametreleri PHP sihirli tırnak seçeneği etkinse Xşeklinde hata alıyorum Edited February 27, 2015 by burakofly (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakofly Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 (edited) Önerilen PHP parametreleri PHP sihirli tırnak seçeneği etkinse yanında kırmızı x işareti var nasıl çözerim? Edited February 27, 2015 by burakofly (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Önerilen PHP parametreleri PHP sihirli tırnak seçeneği etkinse yanında kırmızı x işareti var nasıl çözerim? Yaşadığınız problem hosting kaynaklıdır, dilerseniz test ya da kullanım amaçlı size hosting hediye edebiliriz veyahut elimizden ne gelirse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts