Ellendereth Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Čaute, mám takový menší problém a nevím si s ním rady. Moduly Doporučené produkty a Nejprodávanější mi prostě přestaly automaticky zobrazovat položky, musím nejdříve kliknout a pak se až načtou, je to způsobeno tím, že do html se nevloží ' class="active" '. Asi před týdnem mi to fungovalo, žádné změny v těchto modulech jsem nedělal, jenom menší úpravy v jiných. Odkaz na stránky - www.dabtrade.cz Zkoušel jsem smazat cache, překompilovat šablony, reinstal modulů a nepomohlo. Nemám problém narvat přímo do tpl filu tu classu, ale chtěl jsem se nejdříve zeptat, zda někoho něco nenapadá. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Zjistěte si jestli třeba nejsou k dispozici novější verze těch modulů. Zkuste i jiný prohlížeč nebo zapnout výpis chyb v config souboru presty jestli se něco neobjeví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts