jary.85 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Zdravim, nesetkal jste se někdo, že by se mu v modulu Blok kontakt neukládaly zadaná data?? Vyplnil jsem telefon i email, dal jsem uložit, kde mi následně PS oznámil že bylo uloženo, ale data se neuložila. Jde o verzi 1.6.0.13. Díky Jary Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Možná by stálo za to si znova stáhnout verzi 1.6.0.13 ... vypadá to že vrátili včera nazpět některé změny v kódu.. případně použijte jako zdroj instalačních souborů přímo repozitář master z githubu presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary.85 Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Zkoušel jsem a nepomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Možná vám to opravi v .14 na které se začalo pracovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Osobně bych se podíval do modůlu, jestli tam není třeba jen chyba v sql dotazů na uložení provedených změn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Jiná možnost je se podívat jestli není už nějaká novější verze daného modulu a nabízí se pro něj už třeba i automatická aktualizace a to pak zkusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary.85 Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Novější verzi modulu BLOCK CONTACT jsem nenašel a co se týče toho kouknout se do modulů na SQL dotaz netuším jak je to myšleno. Jinak v databázi se zdá, že údaje uloženy jsou, jen ten modul s tím najednou nějak nemluví a to ani ve verzi 1.6.0.13 tak 1.6.0.14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Bylo myšleno to najít v kódu modulu, místa kde se snažím pomoci sql provést update nebo inzert již dat do DB, je možné že je špatný dotaz a nebo je tam nějaká syntaktická chyba díky které nedojde k uložení, je možné že jsou i špatně podmínky v php a ani na samotné uložení dat nedojde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Zapněte si výpis chyb ve složce /config/defines.inc php případně i sql a zkuste to změnit/uložit jestli to vypíše nějaké chyby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts