djrust26 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Sziasztok! Viszonylag új vagyok a "Prestashoposok" között, , elindítottam nemrég egy ezzel a motorral működő weboldalt... A kérdésem az lenne, - mivel átnéztem itt a fórumot és nem találtam rá működő megoldást - hogy az oldal betöltésekor felugrik egy popup, amin reklám is van + hírlevél feliratkozó form is. Csakhogy a formban "csak" az email címet kéri el és nekem szükségem lenne a {firstname} {lastname} párosra is. Ezt találtam itt a fórumon, de ez akárhogy akarom, nem működik sajnos... csak az email címet menti el sajnos... Röviden ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy ezt hogyan oldahatom meg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Ha az oldal betöltésekor beugrik egy form akkor az nem default PS, vagy nem default téma, vagy nem default modul. Mi a verziószámod? Mi a témád? Modulod? Modulod verziószáma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djrust26 Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 (edited) Jah igen, bocsánat, ezek az információk lemaradtak: -1.6.0.11 Prestashop -Warehouse téma [link] -Pop-up window module with newsletter subscription v1.0.0 - by IQIT-COMMERCE.COM [link] Edited February 26, 2015 by djrust26 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Amit a fórumon találtál az a PS default newsletter moduljára vonatkozik. Amit pedig Te használsz az egy egyedi modul aminek nem publikus (vagy én most nem tudom megnézni) a forráskódját így nem tudok hirtelen segíteni.Viszont tudtommal itt is fel lehet venni a fejlesztővel a kapcsolatot - próbálj meg levelet írni neki a problémáddal! Szerintem biztosan segíteni fognak. Ha ez az út valamiért nem járható akkor megpróbálunk kiokoskodni valamit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts