Jump to content

PS version 1.6.0.13

Branoo

Recommended Posts

On 3/2/2015 at 6:26 PM, Branoo said:

Môžeš konkrétne napísať zopár príkladov? Dik

Teraz čo mi na rýchlo napadá:

1. Blok filter (ten mi po zaseknutí checboxou nezobrazoval zoznam zaškrtnutých parametrov v hornej časti filtru.

2. Blbol mi preklad pomizli mi nejaké preklady a rozhádzalo mi to celý BO a po update je to už ok

toto mi napadli teraz tak najhlavnejšie čo mi nefungovalo

tu je inak change log

tuším že tento rok sa pekne rozbehli vývojári v PS.

On 3/2/2015 at 7:37 PM, Filmo SVK said:

Teraz čo mi na rýchlo napadá:

1. Blok filter (ten mi po zaseknutí checboxou nezobrazoval zoznam zaškrtnutých parametrov v hornej časti filtru.

2. Blbol mi preklad pomizli mi nejaké preklady a rozhádzalo mi to celý BO a po update je to už ok

toto mi napadli teraz tak najhlavnejšie čo mi nefungovalo

tu je inak change log

tuším že tento rok sa pekne rozbehli vývojári v PS.

Change log som pozeral, len som nechcel skor ako to niekto "odskusa". Minule som musel znovu nastavovat.

Preklad je ako tak v pohode, nie vsetko je prelozene.

On 3/2/2015 at 7:44 PM, Branoo said:

Change log som pozeral, len som nechcel skor ako to niekto "odskusa". Minule som musel znovu nastavovat.

Preklad je ako tak v pohode, nie vsetko je prelozene.

Tak ja som tiež vždy opatrní pri update ale keď si človek zálohuje DB a šablónu tak myslím že nie je problém si to potom obnoviť. Len pri tejto PS 1.6 už od začiatku bolo viacej chýb a tak som rád za každý nový update keď niečo opravia lebo keď to má človek sám opravovať tak je to kopec a kopec roboty a strateného času. Mne tento update pomohol takže sa nesťažujem ale to je niekedy ako "kupovať mačku vo vreci" už som na fórach prečítal rôzne anomálie čo sa niekomu stali v PS takže na vlastné riziko :)

On 3/2/2015 at 7:51 PM, Filmo SVK said:

Tak ja som tiež vždy opatrní pri update ale keď si človek zálohuje DB a šablónu tak myslím že nie je problém si to potom obnoviť. Len pri tejto PS 1.6 už od začiatku bolo viacej chýb a tak som rád za každý nový update keď niečo opravia lebo keď to má človek sám opravovať tak je to kopec a kopec roboty a strateného času. Mne tento update pomohol takže sa nesťažujem ale to je niekedy ako "kupovať mačku vo vreci" už som na fórach prečítal rôzne anomálie čo sa niekomu stali v PS takže na vlastné riziko :)

Presne tak, hlavne ked ma nejaky modul update. Hladam jak magor co tam je zmenene a ci sa oplati updatnut.