Branoo Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Už niekto update-ol na 1,6,0,13 ? alebo ešte radšej čakať pár dní? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filmo SVK Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ja akurát včera. A zatiaľ som spokojný. Opravilo mi to dosť chýb a blbostí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branoo Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 On 3/2/2015 at 12:17 PM, Filmo SVK said: Ja akurát včera. A zatiaľ som spokojný. Opravilo mi to dosť chýb a blbostí. Môžeš konkrétne napísať zopár príkladov? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filmo SVK Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 On 3/2/2015 at 6:26 PM, Branoo said: Môžeš konkrétne napísať zopár príkladov? Dik Teraz čo mi na rýchlo napadá: 1. Blok filter (ten mi po zaseknutí checboxou nezobrazoval zoznam zaškrtnutých parametrov v hornej časti filtru. 2. Blbol mi preklad pomizli mi nejaké preklady a rozhádzalo mi to celý BO a po update je to už ok toto mi napadli teraz tak najhlavnejšie čo mi nefungovalo tu je inak change log tuším že tento rok sa pekne rozbehli vývojári v PS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branoo Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 On 3/2/2015 at 7:37 PM, Filmo SVK said: Teraz čo mi na rýchlo napadá: 1. Blok filter (ten mi po zaseknutí checboxou nezobrazoval zoznam zaškrtnutých parametrov v hornej časti filtru. 2. Blbol mi preklad pomizli mi nejaké preklady a rozhádzalo mi to celý BO a po update je to už ok toto mi napadli teraz tak najhlavnejšie čo mi nefungovalo tu je inak change log tuším že tento rok sa pekne rozbehli vývojári v PS. Change log som pozeral, len som nechcel skor ako to niekto "odskusa". Minule som musel znovu nastavovat. Preklad je ako tak v pohode, nie vsetko je prelozene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filmo SVK Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 On 3/2/2015 at 7:44 PM, Branoo said: Change log som pozeral, len som nechcel skor ako to niekto "odskusa". Minule som musel znovu nastavovat. Preklad je ako tak v pohode, nie vsetko je prelozene. Tak ja som tiež vždy opatrní pri update ale keď si človek zálohuje DB a šablónu tak myslím že nie je problém si to potom obnoviť. Len pri tejto PS 1.6 už od začiatku bolo viacej chýb a tak som rád za každý nový update keď niečo opravia lebo keď to má človek sám opravovať tak je to kopec a kopec roboty a strateného času. Mne tento update pomohol takže sa nesťažujem ale to je niekedy ako "kupovať mačku vo vreci" už som na fórach prečítal rôzne anomálie čo sa niekomu stali v PS takže na vlastné riziko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branoo Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 On 3/2/2015 at 7:51 PM, Filmo SVK said: Tak ja som tiež vždy opatrní pri update ale keď si človek zálohuje DB a šablónu tak myslím že nie je problém si to potom obnoviť. Len pri tejto PS 1.6 už od začiatku bolo viacej chýb a tak som rád za každý nový update keď niečo opravia lebo keď to má človek sám opravovať tak je to kopec a kopec roboty a strateného času. Mne tento update pomohol takže sa nesťažujem ale to je niekedy ako "kupovať mačku vo vreci" už som na fórach prečítal rôzne anomálie čo sa niekomu stali v PS takže na vlastné riziko . Presne tak, hlavne ked ma nejaky modul update. Hladam jak magor co tam je zmenene a ci sa oplati updatnut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts