suwa180 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Witam wyskoczyła mi biała strona zamiast sklepu. po wlaczeniu raportowania bledów wyskoczyło mi : Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/oojeeej/public_html/themes/default-bootstrap/header.tpl" on line 119 "(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){" - Unexpected "[", expected one of: "}" <-- thrown in/home/oojeeej/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 119 pomocy!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwa180 Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 juz wiem skrypt z kodem "google analytics". tylko nie mam pojecia czemu on wygenerował bład Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) Po co instalujesz do tego typu działać moduł? Nie lepiej wstawić kod bezpośrednio do pliku szablonu footer ? Później wynikają z tego same problemy. Ja osobiście jestem zdania że modułów powinno się instalować minimum - tylko te najbardziej potrzebne. Edited February 24, 2015 by krzysiuus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts