Jump to content
  • 0

Odbiór osobisty - opcja zniknęła z listy wyboru przewoźników

dorsai

Question

Cześć!

Mam stworzonego przewoźnika "Odbiór osobisty w sklepie" (oczywiście darmowy) oraz kilka innych (poczta, kurier). Niestety dzisiaj opcja ta zniknęła z listy wyboru przewoźników przy potwierdzaniu zamówienia.

Jeszcze wczoraj opcja była aktywna, a dziś jej nie ma, choć nic nie zmieniałem w sklepie.

Opcja "odbiór osobisty" jest widoczna i włączona na liście przewoźników, również moduł ship2pay widzi ją i jest poprawnie skonfigurowany.

Jak próbuję dodać nowego przewoźnika z darmową dostawą, to również nie jest widoczny na liście. 

Co mogło się stać?

Edited by dorsai (see edit history)

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

No nie mam w ogóle takiej linii w pliku config.inc.php :D Dodanie jej ręcznie też nic nie robi :D

EDIT:

dobra, znalazłem w defines.inc.php i zmieniłem na true. Jednakże nie rzuca żadnym błędem, ani na froncie, ani na zapleczu.

EDIT2:

Dziwna rzecz, dodałem nowego bzdurnego przewoźnika, obsługa wszędzie, cena 3 zł i też go nie wyświetla na liście do wyboru... WTF? O_o

Edited by dorsai (see edit history)

• 0

OK, dziwności ciąg dalszy, dzisiaj powróciła brakująca opcja ale na stronie wyboru przewoźnika zaczął rzucać błędami:

Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 24561 of 24576 bytes in /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/classes/cache/CacheFs.php on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/classes/cache/CacheFs.php:40) in /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/controllers/front/ParentOrderController.php on line 55

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/classes/cache/CacheFs.php:40) in /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/controllers/front/ParentOrderController.php on line 56

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/classes/cache/CacheFs.php:40) in /home/sensito/domains/sensito.com.pl/public_html/sklep/classes/controller/FrontController.php on line 814