JacaJaca87 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Hej! Na liście produktów ( w każdej kategorii ) pod każdym z nich znajduje się tekst "undefined". Czy wie ktoś czego on dotyczy i gdzie go można edytować ? URL: http://90grungewear.com/3-ona Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Czy szablon był przerabiany, tzn. czy było coś usuwane z tego miejsca jak np. pole koloru atrybutów, czy przyciski porównania albo listy życzeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 To jest jakiś z Twoich dodatków gdyż oryginalny szablon od producenta tego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JacaJaca87 Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Zdaje się, że jest to efekt wyłączenia opcji QUICK VIEW w konfiguracji motywu. Nie mam pomysłu w tej chwili gdzie mogę usunąć bloczek z napisem "undefined". P.S. Używam szablonu Leo Theme Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 W kodzie: <div class="product_bottom">undefined</div> Plik product-list.tpl w szablonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Nie znam tego szablonu ale uważam że to jest w js, chociaż mogę się mylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
JacaJaca87
Hej!
Na liście produktów ( w każdej kategorii ) pod każdym z nich znajduje się tekst "undefined".
Czy wie ktoś czego on dotyczy i gdzie go można edytować ?
URL: http://90grungewear.com/3-ona
5 answers to this question
Recommended Posts