dubak Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Zdravim Vás. Potreboval by som v shope urobiť niečo ako - keď mi zákazníci vložia produkty do košíka a urobia objednávku tak vlastne ešte nenakupujú ale iba mi príde mail na urobenie cenovej ponuky. Čiže produkty nebudú mať cenu a tie ktoré zákazník vloží do košíka a odošle je to vlastne len vyžiadanie cenovej kalkulácie. Máte niekto nejaké nápady prosím ? alebo poprípade existuje už nejaký modul ? ja som nič nenašiel. Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filmo SVK Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) Zdravím nedávno som podobnú funkciu v PrestaShop riešil a jedine čo som našiel sú:Platené moduly: Call For Price Button - Hide Price - Hide Add to Cart Module Call For Price + Enable/Disable Add to Cart button Module Call for Price Module Call for Price Alebo ešte možnosť ako je TU poprípade ešte hľadať pod výrazom Call for Price Edited February 24, 2015 by Filmo SVK (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts