benyaniben Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Selamın Aleykum arkadaşlar;Prestashop'da Yeniyim ve Ürün EKlediğimde Menü Bölümlerinde Çıkmıyor Mesela Ürünü Eklerken ADSL 'i Seçiyorum Kaydediyorum ve Anasayfadan İncelediğimde ADSL E girince "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : 1. Bu kategoriye erişim yok" Diye Hata veriyor ve eklediğim ürün o kategoride görünmüyor! fakat anasayfada Yeni Ve İzlenen Ürünlerde Çıkıyor Tıkladığımda ise Görüntüleyebiliyorum sadece bu problemim var Menülere Girince "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : 1. Bu kategoriye erişim yok" Diyor ve Ürün Eklediğimde Kaydet Dediğim Halde Ürün Menüde Listelenmiyor yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler... Version 1.2.0.1 - 1.146s Link to comment Share on other sites More sharing options...
benyaniben Posted January 31, 2010 Author Share Posted January 31, 2010 Sorun çözülmüştür... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRSoft Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizde faydalanabiliriz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nasıl çözüldüğünü yazarsanız bizde faydalanabiliriz.. gurup seçimlerinden dolayı sorun çıkmış olabilir. kategori eklerken altta erişim yapılacak grubu seçmediğiniz zaman bu hatalar olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts