Abh Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Stie cineva unde ar trebui sa intru ca sa traduc titlul de pe blocul de featured products? Am incercat din traduceri blocuri, dar se pare ca nu-l pot traduce de acolo. M-am uitat pana si prin baza de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Inca ceva, acel modul de informatii cu About Us si Terms and conditions of use, vreo idee cum as putea sa-l traduc in romana?Edit:Rezolvat problema cu Terms and conditions, Tools -> CMSRamane cea initiala. Cand zic Featured Products ma refer la bucata asta:Rezolvat: directorul modulului se numeste homefeatured, se deschide homefeatured.tpl si se modifica linia 3.Mai ramane sa gasesc unde pot face din Cos -> Coş la titlul modului cart Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioshard Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Aceiasi problema o am si eu, ce este curios: daca schimb limba de afisare in engleza apar informatiile setare din pacate asta nu-i valabil si in limba romana. Sper sa primim ajutor, inca nu am gasit rezolvarea problemei.Multumim anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 traducerea pentru homefeatured o faceti in traduceri - module dupa ce ati dat click pe roeditati sectiunea : tema_ta - homefeatured si acolo este textul featured products Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts