qubiik Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Dobry den,nainstaloval jsem novou TinyMCE (viz.: http://prestashopcesky.cz/aktualizujte-tinymce-na-nejnovejsi-verzi/) a nefunguje mi zarovnani obrazku s obtekanim textu, tedy ani align left-right, ani float left-right.. Zadam cestu, vlozim parametry (upload c.1) a po ulozeni je vse pryc (upload c.2)... zkousel jsem vse hodit i do , ale bezvysledne. Ani v kodu pak neni videt vlozeny float...Poradte, prosim, co zmenit... Dekuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Řekl bych, že se to hádá s tagem pro obrázky v global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted January 23, 2010 Author Share Posted January 23, 2010 Opravdu jste to nikdo neřešili po instalaci TinyMCE? To Vám vše funguje tak, jak má? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Presta/admin/tabs/adminCMS.phpnajít: extended_valid_elements : "a[name|href|target|title|onclick],img[class|src|border=0|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|onmouseover|onmouseout|name],hr[class|width|size|noshade],font[face|size|color|style],span[class|align|style]" nahradit: extended_valid_elements : "a[name|href|target|title|onclick],img[class|src|border=0|alt|title|hspace|vspace|width|height|align|style|onmouseover|onmouseout|name],hr[class|width|size|noshade],font[face|size|color|style],span[class|align|style]" To samé platí i pro popisy u produktů, s tím rozdílem že se to mění v adminProducts.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 AKTUALIZACE:Reseni jsem nasel ZDE , ale pridani... |style| ...do pocestene TinyMCE nepomohlo. Vyresil jsem nasledovne: vzal jsem AdminCMS.php a AdminProducts.php z TinyMCE_update_v.3 a doplnil |style| a vse je OK. Dekuji za pomoc.Kdo by mel stejny problem, TinyMCE_update_v.3 ZDE: TinyMCE_update_v.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Jestli ti to nefunguje, tak už fakt nevim, páč jsem tohle zkoušel na tý poslední verzi TinyMCE a funguje to. Verze Presty 1.2.5.EDIT: Jestli si tohle aplikoval na FTP v kodu, tak musíš v CMS znova nastavit ten float, protože ten se neukládal.screen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Jestli ti to nefunguje, tak už fakt nevim, páč jsem tohle zkoušel na tý poslední verzi TinyMCE a funguje to. Verze Presty 1.2.5.EDIT: Jestli si tohle aplikoval na FTP v kodu, tak musíš v CMS znova nastavit ten float, protože ten se neukládal.screen: Pouzivam 1.2.4. Aktualizovano vyse. Dekuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts