BlackCZE Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Používáte někdo modul reklamního bloku SotEW ?Ve Firefoxu špape v pohodě,ale pokud otevřu stránku v IE tak se tam zobrazí pouze tečka ???Nemáte někdo tutéž zkušenost,případně můžete nasměrovat kde by se dala hledat chybička ?Předem díky....pro upřesnění: nefunguje při volbě .html file při použití jpg ano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Verze SotEW’s Adds? Odkaz na shop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Používáte někdo modul reklamního bloku SotEW ?Ve Firefoxu špape v pohodě,ale pokud otevřu stránku v IE tak se tam zobrazí pouze tečka ???Nemáte někdo tutéž zkušenost,případně můžete nasměrovat kde by se dala hledat chybička ?Předem díky....pro upřesnění: nefunguje při volbě .html file při použití jpg ano. Koukal jsem na to,mám zvyklost, že vše testuju na FF, IE, Op nebo Chrome.. zadal jsem tam podobnou instanci přímo v souboru pro upravení na IE zobrazení - vše funguje. Jinak SotEW je špičkový modul, jen je potřeba trochu opečovat jeho *CSSko pokud skáčeš do jiných šablon na frontě! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts