haski Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Değerli arkadaşlar, Bir sitemizde 1.5.6 versiyonunu kullanmaktayız. 2 gündür smarty_internal_write_file.php on line 44 hatası alıyoruz ve sitemiz açılmıyor, hem admin hemde önyüz de sitemiz bu hatayı veriyor, yaptığım araştırmalarda cache klasörünün yazma izinlerini 777 olarak değişmesi gerektiğini belirtmişler, bu işlemide yaptık ancak sonuç değişmedi yardımınıza ihtiyacım var, hepinize şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 hostunuz dolmuş olabilir bir ona bakın derim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Merhabalar, Muhtemelen siz bu konuyla ilgili herhangi bir değişiklik yapmadığınız halde bu problemi yaşamış olmalısınız, durumu hosting sağlayıcınızla görüşmeniz gerekiyor. Eğer kendi sunucunuz varsa muhtemelen konfügirasyon ayarlarıyla ilgili hata yapmış olmalısınız izin ayarlarını düzenlemeniz gerekir. Başarılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilen var mı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilen var mı Merhaba, Yazma izinlerini kontrol ettiyseniz, bilgileri özelden gönderin bir bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts