Pat9 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Witam, Koledzy, mam prośbę, czy ktoś byłby w stanie podpowiedzieć w jaki sposób mam dodać " nowe linie" w module przelewy 24 ? Mianowicie : Przy przejściu do koszyka na stronę potwierdzenia zamówienia chciałbym dodać jeszcze linie jak : - Zamówione artykuły - Kwotę za jaką zostały zakupione artykuły - Kosz wysyłki - VAT Coś tam próbuję tworzyć, kombinować, ale średnio wychodzi, w razie czego kawałek kodu: {if $p24_show_summary} <h4>{l s="Transaktionsdaten:" mod="przelewy24"}</h4> <table> <tr> <th>{l s="Order name" mod="przelewy24"}</th> <td id="summary_opis">{$p24_description}</td> </tr> <tr> <th>{l s="Kunde" mod="przelewy24"}</th> <td>{$p24_client}</td> </tr> <tr> <th>{l s="E-mail" mod="przelewy24"}</th> <td>{$p24_email}</td> </tr> <tr> <th>{l s="Hohe" mod="przelewy24"}</th> <td>{$p24_classic_amount}</td> Dodatkowo również screen. Mam nadzieję, że ktoś ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Musisz przekazać te dane do kontrolera i dopiero wtedy je można wywołać w module. Temat już poruszany https://www.prestashop.com/forums/topic/340415-zam%C3%B3wienie-z-obowi%C4%85zkiem-zap%C5%82aty-nowe-przepisy/?do=findComment&comment=1828553 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pat9 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Widzę tam Twój post. Właśnie chcę to zrobić pod trusted shops, tylko, że niemiecki .. ja taki ogarnięty jestem, że co chwilę biała strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pat9 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 A czy jest ewentualnie możliwość usunięcia karty z podsumowaniem zamówienia ?, tak, aby bezpośrednio z koszyka przechodził na stronę płatności ? Niestety aktualnie mam problem również z SSL na tej stronie, jako, że go nie ma, to podczas przejścia na strone płatności przelewy24, jest ona z pomarańczową kłódką. Jak odpalę SSL na całym sklepie, śmiga i tam dobrze, no ale nie chcę na całym sklepie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pat9
Witam,
Koledzy, mam prośbę, czy ktoś byłby w stanie podpowiedzieć w jaki sposób mam dodać " nowe linie" w module przelewy 24 ?
Mianowicie :
Przy przejściu do koszyka na stronę potwierdzenia zamówienia chciałbym dodać jeszcze linie jak :
- Zamówione artykuły
- Kwotę za jaką zostały zakupione artykuły
- Kosz wysyłki
- VAT
Coś tam próbuję tworzyć, kombinować, ale średnio wychodzi, w razie czego kawałek kodu:
3 answers to this question
Recommended Posts