Jump to content

CNP in comanda

m.razvan

Recommended Posts

• 3 years later...

Buna ziua tuturor!

Daca domnul de mai sus dorea sa introduca campul CNP in procesul de comanda...ei bine acum cu introducerea noii legislatii GDPR cred ca toata lumea doreste sa-l scoata. Ma poate ajuta cineva in acest sens, am deschis 2 topicuri unul pe forumul Romanesc si altul pe forumul in limba Engleza, am citit si tot felul de solutii si nimic.... Doresc sa scot campul CNP din procesul de comanda cat si din procesul de creare a unui cont. Va rog , ajutati-ma!!! Folosesc PrestaShop 1.6.1.22 si tema Warehouse. Multumesc anticipat, Alexandra!

4 hours ago, horiatb said:

Buna Alexandra

Nu am mai lucrat de ceva timp pe 1.6, dar din cate tin minte setarea o gasesti in Localizare - Tari, editezi Romania si trebuie sa fie pe undeva o bifa, DNI obligatoriu sau ceva de genul asta. Nu tin minte daca aceasta setare si ascunde campul sau doar il face facultativ, dar mi se pare ca tot de acolo la format adresa poti sa scoti DNI (parca asa e trecut CNP) din formatul adresei. Daca nu functioneaza asa, poti sa ascunzi campul din css, poti sa imi dai link-ul site-ului si iti zic eu ce si unde sa pui, dar trebuie sa ai access la fisierele site-ului (ftp sau din cpanel).

Edit:

Setarea o gasesti in Localizare -> Tari, editezi Romania:

-> Este nevoie de un cod de identificare fiscala? -> NU

La Format adresa stergi "dni" si salvezi.

Buna seara si multumesc pentru raspuns!

Exact asa am facut si eu, cred, si nimic... nu vre sa functioneze. Intradevar campul/caseta dispare dar in momentul in care toate celelalte campuri sunt completate si dau click pe finalizare comanda imi apare eroarea cum ca acest camp este necesar. Imi scapa ceva ?

camp CNP.png

eroare camp CNP.png