m.razvan Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Salutare ! Cum as putea face ca in momentul in care cineva vrea sa dea o comanda, pe langa adresa, sa trebuiasca sa completeze si CNP-ul ? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Modifica un camp int care este deja disponibil in checkout si modifica numele in CNP Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.razvan Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Care si unde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Al doilea rand al adresei, de exemplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Dar stii ca trebuie sa ai autorizatie pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.razvan Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Am Autorizație Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.razvan Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 Tot nu înțeleg ce am de facut, nu ma prea pricep sa intru in cod, as avea nevoie de un tutorial complet, cum sa intru sa schimb din "data Nașterii " in "CNP" si sa i-l fac câmp numeric obligatoriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra-Ionela Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Buna ziua tuturor! Daca domnul de mai sus dorea sa introduca campul CNP in procesul de comanda...ei bine acum cu introducerea noii legislatii GDPR cred ca toata lumea doreste sa-l scoata. Ma poate ajuta cineva in acest sens, am deschis 2 topicuri unul pe forumul Romanesc si altul pe forumul in limba Engleza, am citit si tot felul de solutii si nimic.... Doresc sa scot campul CNP din procesul de comanda cat si din procesul de creare a unui cont. Va rog , ajutati-ma!!! Folosesc PrestaShop 1.6.1.22 si tema Warehouse. Multumesc anticipat, Alexandra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra-Ionela Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 4 hours ago, horiatb said: Buna Alexandra Nu am mai lucrat de ceva timp pe 1.6, dar din cate tin minte setarea o gasesti in Localizare - Tari, editezi Romania si trebuie sa fie pe undeva o bifa, DNI obligatoriu sau ceva de genul asta. Nu tin minte daca aceasta setare si ascunde campul sau doar il face facultativ, dar mi se pare ca tot de acolo la format adresa poti sa scoti DNI (parca asa e trecut CNP) din formatul adresei. Daca nu functioneaza asa, poti sa ascunzi campul din css, poti sa imi dai link-ul site-ului si iti zic eu ce si unde sa pui, dar trebuie sa ai access la fisierele site-ului (ftp sau din cpanel). Edit: Setarea o gasesti in Localizare -> Tari, editezi Romania: -> Este nevoie de un cod de identificare fiscala? -> NU La Format adresa stergi "dni" si salvezi. Buna seara si multumesc pentru raspuns! Exact asa am facut si eu, cred, si nimic... nu vre sa functioneze. Intradevar campul/caseta dispare dar in momentul in care toate celelalte campuri sunt completate si dau click pe finalizare comanda imi apare eroarea cum ca acest camp este necesar. Imi scapa ceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra-Ionela Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 12 hours ago, horiatb said: Ciudat e ca din cate tin eu minte, CNP-ul nu era obligatoriu si se cautau solutii pentru a fi facut obligatoriu in 1.6. Sigur nu ai facut in trecut vreo modificare in cod pentru a-l face obligatoriu? Buna ziua! Nu, nu am facut nicio modificare in cod, nimic custom :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts