uriii007 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 salut, am un site cu peste 8000 de produse si un singur furnizor, cum pot selecta/activa acest furnizor la toate produsele? prestashop 1.5.6.2 multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 in tabela de ps_product se face update pe id_supplier cu id-ul dorit. in tabela ps_product_supplier se face insert pentru fiecare produs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 in tabela de ps_product se face update pe id_supplier cu id-ul dorit. in tabela ps_product_supplier se face insert pentru fiecare produs. multumesc pentru raspuns dar nu ma descurc la ps_product am scris acest cod UPDATE `id_supplier` SET `active`='11' dar nu este bine id este 11 la ps_product_supplier nu am mai incercat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Mai trebuie scrisa unde si daca exista conditie la mijloc. Aceste update-uri si inserturi ar trebui facute dupa un backup de db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uriii007 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 multumesc chiar nu ma descurc o las balta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts