bluestyle Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Am o noua problema. Am activat sistemul punctelor de loialitate pe site, insa, pe pagina produsului, este calculat de fiecare data numarul de puncte care vor fi acordate, pentru combinatia cea mai scumpa, desi, implicit, este selectata combinatia cea mai ieftina. In poze, este selectata combinatia de 200 ml si ne arata ca vom primi 9 puncte, in loc de 3 cat ar trebui. In momentul cand adaugam produsul in cos si ajungem, pe poza a 2-a, la Sumarul cosului de cumparaturi, numarul de puncte afisate este corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Pai arata numarul maxim de puncte care pot fi castigate, ca doar este reclama la produs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 (edited) Asa a fost el configurat? Stiu ca la versiunile mai vechi numarul punctelor se schimba odata cu combinatia aleasa. Sa inteleg ca s-au decis sa fie putin... smecheri. Eu as fi mers pe corectitudine. Edited February 19, 2015 by bluestyle (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts