bluestyle Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) Din senin, cand am intrat pe pagina modulelor, am observat ca la o parte dintre module nu mai apare titlul. Daca intru pe configurarea unuia dintre aceste module, nu imi este afisat deloc scrisul, insa butoanele apar, dupa cum se poate vedea in imagine. In ultima perioada nu am facut altceva decat sa adaug produse pe site. LE: acum am vazut ca template-ul este compatibil cu prestashop 1.6.0.9 iar eu am facut update la 1.6.0.11. Cum pot face un downgrade? De cand am facut update s-au mai facut lucrari la site, am adaugat multe alte produse si nu vreau ca acestea sa aiba de suferit. Edited February 16, 2015 by bluestyle (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Ai de modificat in Admin Controler din ce imi amintesc.Sunt ceva buguri din aceasta cauta nu mai ai numele la module. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Daca poti, te rog sa fii putin mai explicit. Unde gasesc admin controller si ce anume am de facut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_mik Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Soluția în cazul meu a fost următoarea: - intri cu un File Manager pe server la următorul director: "/public_html/config/xml" - faci înainte de toate o copie după fișierele .xml de acolo, apoi le ștergi- reîncarci adminul (refresh) și ar trebui să fie totul OKSucces! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts