Jump to content
  • 0

TECHNICAL ERROR: unable to save adresses Details: Error thrown: [object Object] Text status: parseer

Nash64

Question

Witam, podczas szybkiego zamówienia w szybkich zakupach (bez rejestracji konta) dostaję komunikat:

"TECHNICAL ERROR: unable to save adresses Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror"

W konsoli chrome mam:

"Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/."

Wersja 1.6.0.9, czy ktoś mial już podobny problem? Nie bardzo mam już pomysł jak do tego podejść.

Proszę o pomoc.

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Gdzie znaleźć ten hook? Bo w rozmieszczeniach modułów tego nie widzę.

w hook'u displayCustomerAccount mam tylko lojalnośc i listę życzeń. Moduły są wyłączone.

w hook'u displayCustomerAccountForm posiadam tylko blok ochrony danych.

Konto się utwarza ale to powiadomienie jest irytujące.

• 0

Na linuxpl to wszystko jest OK. Myślałem że to home, bo tam są ze wszystkim problemy :) Użytkownicy muszą lepić i kleić jakieś łaty żeby cokolwiek działało.

Na początku pytałem, czy jakiś moduł nie wisi na haku "actionCustomerAccountAdd", ale któryś z modułów przez nagłówek może ładować jakiegoś skrypta co bruździ.

Przejrzyj w konsoli jakie skrypty się ładują przy tworzeniu konta klienta, albo wyłącz wszystkie moduły nie od presty i zobacz czy problem występuje.

Będziesz wiedział, że winnego wśród modułów masz szukać. :)