neergaby95 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 (edited) Salutare, am descoperit o problema la Bloc: Coș de cumpărături. Cand apas sa sterg un produs deja adaugat in cos sau sa maresc/micsorez cantitatea produlului, primesc aceasta eroare: TECHNICAL ERROR: unable to save update quantity Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror EDIT: am uitat sa precizez ca daca dau refresh la pagina, se actualizeaza cantitatea si se sterge produsul, depinde de ce a fost apasat. Care ar fi rezolvarea problemei?Am prestashop 1.6.Multumesc. Edited February 14, 2015 by neergaby95 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Sterge cache-ul prestashop si browser. Daca tot apare, schimba browserul. Eroarea poate aparea si din cauza unui conflict cu un modul instalat recent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neergaby95 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 Multumesc, se pare ca doar in chrome si IE face asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Pune [REZOLVAT] in fata titlului subiectului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_mik Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Mie îmi dă această eroare în orice browser, dar numai atunci când clientul este logat. Dacă nu sunt logat ca și client, funcționează.Știe cineva de ce? PS: utilizez Prestashop 1.6.0.13 Edited March 17, 2015 by tony_mik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts