uriii007 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) salut la toata lumea, cum pot adauga la toate produsele: Text afșat când este în stoc: Pe stoc in magazin Textul afisat cand produsul poate fi comandat fara stoc: Pe stoc furnizor am banuit ca prin adminphp, dar nui dau de cap este vorba de 8000 de produse si manual..... folosesc platforma prestashop 1.5.6.2 orice idee este binevenita multumesc Edited February 13, 2015 by uriii007 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Eu cred ca doar manual poti face asta. Nu cred ca exista un script care sa stie ce produse sunt in stoc magazin sau nu, daca starea produselor nu este introdusa de admin. Manual... in phpmyadmin sau in back office (BO). Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Trebuie sa te uiti in baza de date cum se numesc acele campuri (pentru versiunea ta de Presta) si apoi cu un UPDATE in baza de date SQL modifici acele texte la toate produsele in 2 timpi si 3 miscari. Da-mi un mesaj privat si daca gasesc timp voi incerca sa te ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1979 Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 salut la toata lumea, cum pot adauga la toate produsele: Text afșat când este în stoc: Pe stoc in magazin Textul afisat cand produsul poate fi comandat fara stoc: Pe stoc furnizor am banuit ca prin adminphp, dar nui dau de cap este vorba de 8000 de produse si manual..... folosesc platforma prestashop 1.5.6.2 orice idee este binevenita multumesc Ori manual, la fiecare produs, ori in Traducere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts