diu1so Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Am si eu nevoie de putin ajutor, cum dezactivez de tot sectiunea transport? Asta insemnand mentiunea Transport din cos, alegerea curierului & so on.La mine pe site livrarile se fac exclusiv prin curier iar costul transportului este practic diferit de la produs la produs deci imi este imposibil sa pun o anumita valoare pentru transport, iar greutatea depinde iarasi de la produs la produs astfel pica si varianta cu plata in functie de greutatea pachetului.Asadar nu vreau sa zapacesc clientul, prefer sa ii spun la confirmarea comenzii ca transportul este variabil si eventual atunci sa ii estimez.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 sterge toti curierii definti in Back Office >> Shipping >> Carriers ! ca un fapt divers: in catalog la definirea produselor ai si valoarea Greutate, daca transportul depinde de acest factor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Legat de greutate, asa procedam pana acum cand mi-am dat seama ca unele produse au cost foarte ridicat de transport si nu vreau sa speriu clientul.Well, nu mai am o versiune de test asa ca as dori sa stiu daca sigur stergand curierii se intampla acel lucru, adica daca imi poti da exemplu pe vreun site. Ti-as fi recunoscător. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 sterge-i acolo ! daca nu-ti place pui altu la loc ..o sa mai ramana acolo un mic "rest" in secventa aia de pasi .. pe care-l poti sterge dupa ce modific order-steps.tpl din tema ta si scoti de acolo care contine Shipping Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Ok, danke!Voi face probail mâine asta și vă anunț despre finalitatea problemei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Nu pot sterge toti curierii, unul trebuie sa ramana by default! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 :roll: nu stiu la ce m-am uitat eu cand ti-am zis mai sus treaba cu sterge toti curierii !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Well, va trebui sa caut alta modalitate. Nu s-a intamplat nicio problema, relax! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 ceva asemanator, dar pentru plata Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Asemănător, dar nu mă ajută cu nimic din păcate.Oare dacă dau direct delete al paragrafului pentru transport în modulul cart? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnatek Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 ati gasit solutia?daca da va rog frumos sa o postati..multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackatu Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Salve, mi-a ajuns cu transportul, vreau sa le duc gratis. Cum reusesc sa scap de nenorocirea asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 pentru 1.5 se poate folosi fisierul de mai jos copiat in override/classes mai trebuie sa scoateti termeni si conditii din BO si sa modificati tema astfel in care sa nu mai apara deloc referinte la transport Cart.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackatu Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Multumesc mult Vali, merge ca uns. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts