Natalia123 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 witam Mam taki problem że jak klient chce zrobiż zakupy za pomocą modułu szybkich zakupów to po kliknięciu zapisz wyskakuje taki komunikat TECHNICAL ERROR: unable to save account Details: Error thrown: [object Object] Text status: error a mi z strony panelu administratora zamówienie się wyświetla??? mógły mi ktoś cos doradzić??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Co to za moduł szybkich zakupów? Jeszcze jakieś dodatkowe moduł posiadasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 mam wersję 1.6.0.9 i włączyłam ten modul co był w standardzie, możliwość zakupu dla gości Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 Cześć dzięki za zainteresowanie problem rozwiązany, jakby komuś nie działały zakupy dla gości to wystarczy wyłączyć funkcję kaszyka ąjax i wszystko będzię pięknie działać Ale za to teraz mam inny problem nie pokazuje mi żadnych produktów w zakładce ostatnio kupowane na stronie głównej i mimo zakupów statystyki spżedaży w panelu admina dalej są na zero ??? Wie ktoś co mogę mieć nie tak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nash64 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Też mam ten problem, ale wyłączenie koszyka Ajax to nie rozwiązanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Spotkałem sie już z czymś podobnym tutaj winny był niestandardowy moduł poczty który generował kilka błędów, być może tutaj jest podobnie i to wina jakiegoś dodatkowego modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Natalia123
witam
Mam taki problem że jak klient chce zrobiż zakupy za pomocą modułu szybkich zakupów to po kliknięciu zapisz wyskakuje taki komunikat
TECHNICAL ERROR: unable to save account Details: Error thrown: [object Object] Text status: error
a mi z strony panelu administratora zamówienie się wyświetla???
mógły mi ktoś cos doradzić???
5 answers to this question
Recommended Posts