Mjaus Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Poprosim znalejsich o pomoc pri nastaveni vlastnych CMS podstranok v Prestashope 1.5 s nainstalovanou temou LeoShoe. Stranka sa nachadza tu: test.novafenz.sk Problem: 1. Ako sa da do kontaktov dostat google mapa pre lokalizaciu spolocnosti. Neviem totiz do HTML kodu dostat javaskript. Poradte ci na to je nejaky modul a ako ho dostat prave do tejto stranky alebo ako vlozit javaskript - zvysok by som si dorobil cez html. 2. Tak isto kontaktny formular do kontaktov, nakolko ten taktiez potrebuje skript a aj php. Neviem ani len lokalizovat subor na ftp kde by som mohol doplnit kod. 3. Do Referencii by som potreboval doplnit obrazky - co cez HTML nie je problem ale potreboval by som cez jquery - skript aby sa po kliknuti na obrazok zvacsil. Totiz v HTML to spravit viem avsak v prestashope nie. Pravdupovediac rovnaky problem ako v bodoch 1. a 2. vyssie 4. Po kliknuti na uvod (nie na submenu - O nas, Doprava, podmienky) by som chcel aby nacital rovno stranku O nas a nie tam dalo List of pages. Kde by som mohol toto nastavit. Za uzitocne informacie vopred dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 K bodu 1. Jakýkoliv skript je normálně odmazán, takže na stránce být nemůže. Asi na to budou nějaké záplaty, ale stránka nebo blok s obchody a mapou je součástí PrestaShopu. Preferences > Store Contacts /index.php?controller=stores Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts