bluestyle Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 (edited) Salut. De curand m-am lovit de o problema. In momentul cand cineva doreste sa comande un produs din site, alege plata in sistem ramburs, dupa care aparea acea pagina in care este precizata suma de plata si trebuie sa apesi pe Confirm comanda. La apasarea butonului Confirm comanda, primesc o pagina alba, insa comanda se inregistreaza. Asta este o problema pentru cumparator ca nu va sti daca a trimis comanda. Ieri am inregistrat o comanda pe site din BO, iar la inregistrarea comenzii am primit aceeasi pagina alba. Nu pot sa imi dau seama de cand s-a "stricat" modulul. Daca a fost dupa updatarea lui la ultima versiune, sau dupa updatarea platformei de la 1.6.0.9 la 1.6.0.11. Ce este de facut? Edited February 13, 2015 by bluestyle (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Dezinstaleaza modulul, sterge-l de pe server si apoi reinstaleaza-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 1.Verifica tpl de la pagina vezi daca mai ai informatii in el. 2.Activeaza debug mode si urca fisiserul cu logurile aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 16, 2015 Author Share Posted February 16, 2015 L-am sters de pe server si l-am reinstalat, insa problema persista. Am activat debug, insa nu imi apare nicio eroare. Unde gasesc acel log? Tpl-ul are informatii-n el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 error_log in folderul principal Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 error_log.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubiko Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 [03-Dec-2014 16:30:06 Europe/Bucharest] PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/petshop/public_html/themes/autumn/mails/ro/order_conf_product_list.txt" on line 2 "{$product[\'reference\']}" - Unexpected "\" <-- thrown in /home/petshop/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 2 {$product[\'reference\']}" aici e problema. Known issue. Trebuie sa arate {$product['reference']}" Scoate toate \ (backslash?) de peste tot din order_conf_product_list.txt Ex: {$product['reference']}{$product['name']}{$product['price']}{$product['quantity']}{$product['price']} etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluestyle Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Parfum! Functioneaza perfect. Va cel mai multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubiko Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Parfum! Functioneaza perfect. Va cel mai multumesc! Cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1979 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 (edited) da, problema e legata de "\". S-a rezolvat si la mine tot asa. Edited March 19, 2015 by luc1979 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts