kalki Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Prestashop Version 1.2.4.0 - 0.407s kullanıyorum. SSL aktif. SSL in hata mesajı vermemesi için, yönetim panelinden SEÇENEKLER sekmesinde v 1.1 temasınıda kullan kısmına evet deyip seçmek gerekiyor. Aksi halde https li sayfalara her geçişte Browser SSL sertifika problem uyarısı veriyor. Dolayısı ile SSL in düzgün çalışması içinv 1.1 temasınıda kullan ı seçmek gerekiyor.Ancak bu seçimi yapıncada ürünlere eklediğimiz nitelik kombinasyonları sapıtıyor. Oluşturduğumuz nitelik kombinasyonlarından sadece varsayılan stokta oluyor.Diğer tüm nitelikler stokta yok olarak algılanıyor ve siz diğer nitelik komnbinasyonlarından seçemiyorsunuz. Bu problemi yaşayan ve çözen varmıdır. Hem SSL i düzgün çalıştırıp hemde kombinasyonları sağlıklı kullanabilme olasılığı varmıdır? Çözüm üretebilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkürler.Lütfen acil yardım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foreveroyung Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Ben SSL problemini v1.1 de yaşadım ve çözümü v1.2.5 geçmekte buldum. v1.2.5 de kesinlikle sorun yok diyebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 use ssl parametresi var smarty de tanımlı bu değişkenle işi halledebilirsin.veya ssl kıran linkleri base_dir yerine base_dir_ssl şekline getirebilirsin.Kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 ilgili modulun php dosyasının başına$useSSL = true; ekleyerekde çözümü deneyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Sevgili Kalki, arkadaşlar haklı mutlaka ve mutlaka bir yerlerde SSL bozan bir link mevcut. Onu bulman ve duzeltmen gerekiyor. bu bir imaj linki de olabilir başka bir seyde.. Aslında gormeden konuşmak da doğru değil. Linklerini kontrol et.. mahmut'un dedigi gibi {base_dir_ssl} ile çözmen mümkün.. Tek tek linkleri kontrol et...kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 GOOGLE analystic kaldırıp bir kontrol edin. Geçen başıma geldiydi, sabaha kadar uğraştırmıştı beni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts