emrh Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Arkadaşlar merhaba, Sitemizi yaptık bitirdik fakat Android cihazlarda SSL hatası veriyor. İOS'da hiç bir sıkıntı yok. Tarih ve Saat ayarlamalarıyla ilgili de bir sıkıntı yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 SSL kurulumunda yanlış yapılmış olabilir, ayrıca aynı problemi ben de yaşadım.... isimtescil.net adresinden aldığım yaklaşık 30 tane comodo ssl sertifikasında bir anda bu problem olmaya başladı... bir hafta uğraştılar çözemediler sunucuda problem var diyerek işin içinden sıyrıldılar... 30 tane ssl sertifikasını değiştirmek zorunda kaldım, başka firmadan alarak işi çözebildim.... Dediğiniz gibi android cihazlarda hata verir...aşağıdaki link ile ssl sertifikasını kontrol edebilirsiniz... https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html Eğer böyle bir sonuç gelirse ssl sertifikanız da sorun var demektir... sorunsuz ssl sertifikası bu şekilde görünmeli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrh Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 (edited) SSL kurulumunda yanlış yapılmış olabilir, ayrıca aynı problemi ben de yaşadım.... isimtescil.net adresinden aldığım yaklaşık 30 tane comodo ssl sertifikasında bir anda bu problem olmaya başladı... bir hafta uğraştılar çözemediler sunucuda problem var diyerek işin içinden sıyrıldılar... 30 tane ssl sertifikasını değiştirmek zorunda kaldım, başka firmadan alarak işi çözebildim.... Dediğiniz gibi android cihazlarda hata verir...aşağıdaki link ile ssl sertifikasını kontrol edebilirsiniz... https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html Eğer böyle bir sonuç gelirse ssl sertifikanız da sorun var demektir... sorunsuz ssl sertifikası bu şekilde görünmeli Natro'da server mevcut SSLide natrodan almıştım ticket açtım CA kodu verdiler onu yapıştırınca sorun düzeldi. Edited February 12, 2015 by emrh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktay Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Emrh merhaba, aynı sorun bende de var. Bana da CA paketi eksik dediler ve gönderdiler. Ama nereye ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrh Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Emrh merhaba, aynı sorun bende de var. Bana da CA paketi eksik dediler ve gönderdiler. Ama nereye ekleyeceğimi bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim. Oktay bey bu düzenleme eğer hosting linux ise cPanel'den yapılması gerekiyor. skype adresinizi gönderin ordanda yardımcı olabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 sertifika eklediğiniz yerden, sertifikayı tekrar çekerek, görüntüleyerek genelde en altta Ca diye adlandırılan box'ın içine ekliyorsunuz ve yeniden yüklüyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 http://www.ihs.com.tr/roots/rapidssl/rapidsslca.cer Not defteri ile açın ve boş alana yağıştırın (rapid SSL için geçerlidir.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts