Marcin12 Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Witam, mam taki problem nie mogę znaleźć miejsca gdzie mogę podmienić ikony to miejsce nadaje się do różnych informacji w css zmieniam kolory itd mogę wszystko ale nie ma tam miejsca na zmianę czy ktoś może mi wskazać miejsce gdzie mogę dokonać zmian tzn w jakim pliku? chodzi o block z trzema ikonami ciężarówki telefonu i karty kredytowej na głównej stronie nad stopką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Bo te ikony to nie są obrazki tylko fonty Awesome. Tu masz ich dużo do wyboru do koloru: http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/3.2.1/icons/ W edytorku HTML ich nie zobaczysz, musisz zajrzeć w źródło. A fonty wstawiasz sobie np. tak: <i class="icon-bell"></i> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12 Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 ok w sumie ja doszedłem do tego bo przez fairebuga zamieniałem itd na przeglądarce wiesz sprawdzałem co i jak tylko utknełem przy wstawianiu na real tylko nie wiem dokładnie w którym miejscu i pliku mam wstawić możesz mi napisać w którym pliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 W modułach: Własny blok informacyjny CMS (blockcmsinfo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12 Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 ok działa dzięki - nie wiedziałem że o takie proste:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Ewentualnie jakby ktoś miał problemy z zastosowaniem tych ikon za pomocą <i ... niech użyje znacznika <em>. U mnie na znaczniku <i> nie chce działać w panelu cmsinfo, a na <ew> nie ma z tym żadnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts