emilkaja Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Witam, szukając rozwiązania na moje pytanie znalazłam się jedynie na niedokończone tematy. Każdy plik css otwierany w FileZilla otwiera mi się w przeglądarce (safari) i nie mam możliwości edycji. Uprawnienia wszystkich folderów i plików mam zmienione na 777. Wersja 1.6.0.9 Pozdrawiam Edited February 11, 2015 by emilkaja (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 https://www.google.pl/search?q=windows+skojarzenia+plik%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=5BzbVNfuGqqfygOzw4LYDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 emilkaja Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Dzięki, korzystam z OS X i mam ustawiony TextWrangler jako domyślny program, lokalne pliki css otwiera mi bez problemów, pliki php otwiera i pozwala edytować z FileZIlii. Chyba chodzi o uprawnienia w FileZilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
emilkaja
Witam,
szukając rozwiązania na moje pytanie znalazłam się jedynie na niedokończone tematy.
Każdy plik css otwierany w FileZilla otwiera mi się w przeglądarce (safari) i nie mam możliwości edycji.
Uprawnienia wszystkich folderów i plików mam zmienione na 777.
Wersja 1.6.0.9
Pozdrawiam
Edited by emilkaja (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts