controlsys Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 witam.mam dodane produkty z różnymi atrybutami, tzn mam produkt a w nim cechy i atrybutymam ustawione kolory i rozmiary i dodane w ten sposób ( mam nadzieje że tak jest poprawnie )Atrybuty Zm. ceny o Zm. wagi o Kod produktu EAN13 Ilość CzynnośćRozmiary - T0, Kolory - Kasztanowe 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęKolory - Kasztanowe, Rozmiary - T1 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęKolory - Kasztanowe, Rozmiary - T2 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęKolory - Kasztanowe, Rozmiary - T3 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T4, Kolory - Kasztanowe 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęKolory - Kasztanowe, Rozmiary - T5 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęKolory - Kasztanowe, Rozmiary - T6, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV613 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T0, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T1, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T2, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T3, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T4, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T5, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęRozmiary - T6, Kolory - Szary 0.00 zł 0kg PRV618 5 Zmień tą kombinację Skasuj tę kombinacjęNa stronie przy produkcie mam dwie listy rozwijane kolor i rozmiar.Gdy wybieram cokolwiek tu czy tam i daję dodaj w koszyku pojawia się jedynie domyśle zestawienie ( tzn to co jest ustalone jako domyślne w cechach i atrybutach )Może źle dodałem te atrybuty i cechy ?Gdzie szukać błędu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
controlsys Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 przekopałem całe oficjalne forumrozwiązań było dużożadne nie miało sensu podmieniłem plik product.tpl z oryginalnego styluzadziałałonie wiem gdzie był błądale to nie ważne Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrc Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 przekopałem całe oficjalne forumrozwiązań było dużożadne nie miało sensu podmieniłem plik product.tpl z oryginalnego styluzadziałałonie wiem gdzie był błądale to nie ważne Witamcontrolsys powiedz mi czy ten problem na pewno zniknął. Jeżeli tak to plikiem z której wersji się psłuzyłeś.Mam obecnie podobny problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlaq Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Witam czy ktos rozwiazal ten problem? Probowalem podmieniac plik tak jak pisano wczesniej ale nic to nie daje, atrybuty i tak daje domyslne i to raczej wyglada kiepsko. Ma ktos jakis pomysl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eGzyl.pl Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 no pewnie źle dodałeś atrybutu polecam film na alelgro jest o precie zakup go a tam będziesz miał rozwiązane wszystko co i jak robić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts