caster Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Arkadaşlar yapmak istediğim tema da üst bölümü düzenlemek istiyorum fakat hangi dosyalarda değişiklik yapacağımı bilmiyorum... Yapmak istediklerim .... Sitenin yukarısında bulunan ... iletişim, site haritası , Favorilere ekle , Hoşgeldiniz, Giriş ,Sepet : ÜrünÜrünler (boş),Hesabınız linklerini kaldırmak istiyorum ....Kaldırdıktan sonra uzunlamasına bir banner ve bu bannerin altına ana sayfa - iletişim - hakkımızda - vs vs butonlar eklemek istiyorum... Aşağıda eklediğim resim kısaca yapmak istediklerimi anlatıyor... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
serkanseymen Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 modüller halinde (bağlantı kutusu, hesap bilgileri vs..) kaldırabilirsin. resimi koyduktan sonra tekrar eklemek istersen modul nakletme özelliğini kullanarak yerini değiştirebilirsin. (modüller/ pozisyonlar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Merhaba,http://www.turizmci.info.tr adresinde bir site kuruyorum.Ben bu sitede istediklerinize benzer değişiklikler yaptım.Bunun için "themes/prestashop/header.tpl" dosyası ile oynadım biraz.Bir inceleyin isterseniz.Sevgi ve saygı ile dostçakalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sessizliginsesi Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Merhaba,http://www.turizmci.info.tr adresinde bir site kuruyorum.Ben bu sitede istediklerinize benzer değişiklikler yaptım.Bunun için "themes/prestashop/header.tpl" dosyası ile oynadım biraz.Bir inceleyin isterseniz.Sevgi ve saygı ile dostçakalın. sevgili dostum sitene baktım güzel ben birsey öğrenmek istiyorum mesela anında sohbet msn livezilla bunlar için bir buton ekleyip nasıl ayrı bir pencerede calıstırıyorsun bende pencere olduğu gibi ana sayfada cıkıyor bu arada sizlere göre bayağı acemiyim ama sormadan da öğrenilmiyor takdir edersinizki saygılar iyi çalısmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts