sado.s7s Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 zdravim vas, mam problem s postovnym ktore chceme davat na slovensku zdarma pokial si zakaznik objedna nad 50€,pre ostatne krajiny by som chcel aby bolo postovne take ake ma byt... problem je v tom ze akonahle nastavim Bezplatné doručenie začína na hodnote: 50€ tak to plati pre vsetky krajiny ... co nam moc nevyhovuje.ak mate neake tipy tak dajte dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Nevim kam všude chceš zasílat zboží, ale pro tvůj mateřskej stát, čili asi Slovensko bych vytvořil vlastní Zonu Slovensko a do ní umístil stát Slovensko, všechny ostatní státy zůstanou tak jak jsou.Pak už jen nastavíš cenové rozsahy a ceny dopravce, čili asi Evropa (zona)0-49.99 = 20eur50-100 = 30eurSlovensko(zona)0-49.99 = 20eur50-xxx = 0eurSnad ti to pomůže, kdyby sis nebyl jistej postupem, stačí napsat... Jinak dopravu zdarma od tolika a tolika vypneš, necháš tedy 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted January 16, 2010 Author Share Posted January 16, 2010 uff da sa to aj na verzii Version 1.1.0.5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Jistě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sado.s7s Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Dakujem za radu vsetko funguje ... tie rozsahy som predtym neriesil este raz dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Dakujem za radu vsetko funguje ... tie rozsahy som predtym neriesil este raz dakujem To jsem jenom rád za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Zajímavé díky.Každopádně jak ro řešit, když chci mít např. pro ČR při objednávce na 995,-Kč poštu zdarma pro všechny dopravy S VYJÍMKOU MESSENGERA (zde je to drahé, to nelze dát zdarma)2)Pak by mě zajímalo zda jde na stavit dvojí hranice dopravy zdarma podle zboží.Mám dvě hlavní oddělení, sexshop a spodní prádlo. Pro sexshop je únosné dát poštu zdarma od 995,- u spodního prádla ale až od 1500,-Existuje řešení???Určitě nás tohle řeší spousta.Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 1)DOPRAVCE ČESKÁ POŠTAČeská pošta - Cenové limity - 0-994 - 100kčČeská pošta - Cenové limity - 995-xxx - 0kčDOPRAVCE MESSENGERMessenger - Cenové limity - 0-10000 - 150kčDopravu zdarma od nějaký částky vůbec v záložce dopravce nebudeš nastavovat, necháš tam 0. Samozřejmě to co se nastavovalo u ČP, nastavíš u jiných dopravců, kde to chceš použít.2)DOPRAVCE ČESKÁ POŠTA - SEXSHOPČeská pošta pro sexshop - Cenové limity - 0-994 - 100kčČeská pošta pro sexshop - Cenové limity - 995-xxx - 0kčDOPRAVCE ČESKÁ POŠTA - SPODNÍ PRÁDLOČeská pošta pro pradlo - Cenové limity - 0-1499 - 100kčČeská pošta pro pradlo - Cenové limity - 1500-xxx - 0kčPro zákazníka při výběru dopravce to může být trochu komplikované, ale funkční. Jiný způsob jsem zde na foru neviděl a nenašel. Avšak by mě zajímalo, jak bude zákazník volit dopravce, pokud si koupí kalhotky a vibrátor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar3k Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Dakujem za radu vsetko funguje ... tie rozsahy som predtym neriesil este raz dakujem Nejaka doba sice uz ubehla, ale aj tak. Funguje vam to aj ked si v obchode prepnes menu napr. na cesku korunu? Pretoze mne da automaticky postovne na 0 ak je nakup vyssi ako 50Kc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Nevim kam všude chceš zasílat zboží, ale pro tvůj mateřskej stát, čili asi Slovensko bych vytvořil vlastní Zonu Slovensko a do ní umístil stát Slovensko, všechny ostatní státy zůstanou tak jak jsou.Pak už jen nastavíš cenové rozsahy a ceny dopravce, čili asi Evropa (zona)0-49.99 = 20eur50-100 = 30eurSlovensko(zona)0-49.99 = 20eur50-xxx = 0eurSnad ti to pomůže, kdyby sis nebyl jistej postupem, stačí napsat... Jinak dopravu zdarma od tolika a tolika vypneš, necháš tedy 0. Potřebovala bych totéž: pro ČR dopravu od 850 Kč zdarma, pro Slovensko od 1000 Kč zdarma. Mám, doufám dobře, nastavené 2 zóny - ČR a SR, pak dva státy ČR zóna ČR a SR zóna SR, ale za boha nemůžu přijít na to jak dál. Cena poštovného pod finanční limit (v tuto chvíli nastaveno 850 Kč na hlavní stránce záložky "doprava") je kalkulována dle hmotnosti, váhové limity jsou nastavené dobře a fungují. Budu vděčná za pomoc, protože fakt nevím, jak na to. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts