jary.85 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Zdravím, začínám být trošku bezradný. Přesouvám Prestashop 1.5.6.2 z hostingu, který nám nevyhovuje na nový hosting u firmy WEDOS a bohužel se mi nedaří na novém hostingu prestashop rozchodit. Přesunul jsem soubory přes FTP a vyexportoval a následně naimportoval databázi na nový hosting. V databázi jsem přepsal v ps_shop_url na dočasnou adresu webu a v konfiguračních souborech jsem přepsal nové přihlašovací údaje na novou databázi. Po zapnutí ovšem byl shop i administrace pouze jako bílá stránka. Zkoušel jsem dle rad dát "define('_PS_MODE_DEV_', false);" na true jestli mi to neukáže chybu, ale neúspěšně. Zkoušel jsem na nový hosting nahrát čistý prestashop a porovnat soubory settings.inc.php oproti původnímu hostingu a našel jsem rozdíly v "MYSQL_ENGINE_", "PS_CACHE_ENABLE_" a v novém bylo o řádek méně, kdy ve starém byl na konci řádek "define('_PS_DIRECTORY_', '/../../');" - (možná způsobeno tím, že původní shop byl na kořeni ve složce PRESTASHOP a nový bude přímo na kořeni). Viz. přílohy "dreamhosting_config.jpg" kde je původní úmístění shopu a "WEDOS_NOVA_INSTALACE.JPG" kde je settings soubor nové čisté presty na novém hostingu. Po pár testech jsem přišel na to, že když hodnotu "PS_CACHE_ENABLE" dám na "0" tak shop vidím, ale asi bez šablony. Viz. přílohy "ADMINISTRACE.JPG" a "OBCHOD.JPG" a navíc v administraci mi v podstatě nejdou uložit změny, které udělám. Vygeneroval jsem i nový .htaccess soubor. Toť asi všechny moje poznatky a teď bych poprosil jestli někdo neví co s tím. Adresa shopu - http://krmnesmesikvidera.cz/prestashop/cs/ Adresa nového shopu na dočasné adrese - http://92552.w52.wedos.ws/ Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary.85 Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Problém vyřešen. Jsem prvotřídní idiot, ale pro ostatní které by postihl podobný problém, tak v databázi v tabulce "ps_shop_url" kde jsem měnil adresu webu, se muselo dat v položce "physical_uri" lomítko "/". Pak už byl problém jen s náhledy a adresy nejprodávanějšího zboží kde stačilo dát vyčistit cache smarty a automaticky nahrát cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts