tiquet Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 WitamMam pytanie, odnośnie prestashop. Czy da się wyłączyć możliwość kupowania, z zachowaniem innych opcji tak aby strona wyglądała jak zwykły sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Witam Mam pytanie, odnośnie prestashop. Czy da się wyłączyć możliwość kupowania, z zachowaniem innych opcji tak aby strona wyglądała jak zwykły sklep? na sam temat, ktory powinien mowic o istocie problemu odpowiadam: ODPOWEIDZ! a odpwoeidz na tresc: zazwyczaj sklep to takie miejsce (czy to w sieci czy realu) ze sie w nim kupuje, wiec ciezko powiedziec co to sa "inne opcje". wiec albo sklep albo nie sklep i nie ma kupowania. od wersji 1,5 jest takie ustaienie jak "Tryb katalogu" w opcjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiquet Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Chcę aby strona wyglądała jak sklep, tzn. były kategorie, produkty, podgląd produktu, ale żeby nie było koszyka i możliwości kupna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efrenzy Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 PREFERENCJE / PRODUKTY -> Tryb Katalogu powinno wystarczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiquet Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Dokładnie o to mi chodziło! Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts