vekia Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 podobne produkty - darmowy moduł darmowy moduł do wyświetlania podobnych / powiązanych produktów na stronach produktów. darmowa wersja pozwala na wyświetlanie powiązanych produktów na podstawie wybranej kategorii. relatedfree16 - for prestashop 1.6.x relatedfree17 - for prestashop 1.7.x relatedfree16.zip relatedfree17.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 nowa wersja została wydana dodane zostały poprawki do sposobu wyświetlania produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 16, 2015 Author Share Posted November 16, 2015 nowa wersja modułu dostępna do pobrania - pełne włoskie tłumaczenie - dodane poprawki do polskiego tłumaczenia - poprawki do sposobu wyświetlania się przetłumaczonych stringów Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialy622 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Witam Po zainstalowaniu modułu nie widzę opcji "konfiguruj", Na stronie produktu widnieje tekst "Brak produktów". Gdzie mogę edytować ten moduł? Prestashop 1.6.1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 W karcie edycji produktu zobacz tam powinna być opcja powiązywania produktów ze sobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bialy622 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 O tym samym pomyślałem, jednak z automatu dodaje się zakładka "powiązane produkty" (nawet gdy ww. moduł nie jest zainstalowany) gdy dodam jakiś powiązany produkt. Nigdy nie korzystałem z tej zakładki "powiązane produkty", więc nie jestem wstanie teraz ręcznie edytować każdy produkt i dodawać powiązane produkty ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2016 Author Share Posted October 25, 2016 moduł został zaktualizowany - dodana została funkcja pozwalajaca wyświetlić link dla belki tytułowej bloku z produktami - link prowadzi do strony wybranej kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 aktualizacja! wydano osobną wersje dla prestashop 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts