karelzemek Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Čau,mohl by mi někdo popsat postup pro přesun systému na jiný hosting a doménu?Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 1) z FTP na tvůj HDD, z tvýho HDD na FTP2) Export DB a Import DB3) přenastavit settings.inc.php a případně i .htaccess, pokud se něco nebude líbit novýho hostingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Díky, vše funguje - až na ohlášení chyby: Path is not the same between your browser and you server :- Server:eshop/adminadmin/login.php- Browser:usr/local/www/webs/cz/karel-karel/www/eshop/adminadmin/login.phpkde je problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 To hlásí pokaždé, pokud není shop v rootu složky www, ale je v nějaké podsložce nebo subdoméně. Nic z čeho by sis musel dělat hlavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sima62 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 To hlásí pokaždé, pokud není shop v rootu složky www, ale je v nějaké podsložce nebo subdoméně. Nic z čeho by sis musel dělat hlavu Jsem v PrestaShopu nový a nejsem IT :-(Při vstupu do administrace mám také tu hlášku: Path is not the same between your browser and you server :Nevím co s tím. Chtěl jsem ji ignorovat ale při importu češtiny do shopu mi to nahlásilo spousut chyb, zřejmě právě kvůli problému mezi browserem a serveremJe nějaká rada?Díky předem!Sima62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 To ti hlásí proto, že nemáš instalaci v rootu, ale v nějaký podsložce nebo na subdoméně a rozhodně to nemá nic společnýho s instalací češtiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sima62 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 To ti hlásí proto, že nemáš instalaci v rootu, ale v nějaký podsložce nebo na subdoméně a rozhodně to nemá nic společnýho s instalací češtiny. Fakt nejsem IT, předtím jsem PrestaShop zkoušel u svých kolegů Vikingů a import češtiny šel v pohodě (kromě pár nedodělků) - viz http://samlekort.com/shop/Teď to mám konečně na svý doméně, ale import češtiny se nedokončil, chybí nějaké soubory (kompletní hláška v příloze) a jsem zas nahranejVíš co s tím?Sima62missing files.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Chybí ti na FTP soubory s češtinou, zřejmě si provedl jen SQL instalaci češtiny, ještě to musíš dokopírovat na FTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sima62 Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Chybí ti na FTP soubory s češtinou, zřejmě si provedl jen SQL instalaci češtiny, ještě to musíš dokopírovat na FTP. Asi nemám den - díky za radu, vzpomněl jsem si že takto jsem to předtím dělal - přes administraci shopu Back Office >> Tools >> Translations >> Translation exchange >> Import a language packJenže dneska mi to hodí hlášku 1 error 1. archive cannot be extracteda vůbec nevím proč ho nemůže otevřít, mám ho čerstvě stáhnutej z Download sekce PrestaShopuVíš i toto?Sima62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Nauč se pracovat s vyhledáváním.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/29147/instalace_konfigurace___aktualizace_upgrady/etina_do_verze_1_dot_2_dot_x_dot_x__postupne_aktualizace_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sima62 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Nevítě někdo, proč mi při importu češtiny naskakuje tato hláška?:an error occurred while resizing no-picture image to your product directoryDělal jsem vše stejně jako dříve, jenže jsem musel celou Prestu smazat (po instalaci češtiny do pdf dle návodu Prestashop i administrace zmizely) a při nové instalaci to odmítá vzít češtinu, už jsem ji naimportoval jen nechce přidat další jazyk a nevím co s tím obrázkem má být.Díky předem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts