srtc Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Orjinal tema uzerinde sol Üst kısımda Bulunan Bizi Arayın yazısının yanindaki telefon numarasını bir türlü değişemedim lütfen yardım edin. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayk33 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 üstteki telefon değişimi için detaylı anlatım yapabilir misiniz? sol üstteki telefonu nasıl değiştirebiliyoruz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayk33 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Cevap için teşekkürler ancak buradaki menülerde, iletişim bilgileri bloğunda düzenleme yaptığımda sol alttaki bilgileri güncelliyor. ikinci olan "iletişim bloğu"nu düzenleme yaptığımda sağ üste telefon bilgilerimizi güncelliyor. sol üstteki bilgiler hala yanlış? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Prestashop default şablonda bu iki alandan başka bir yerde iletişim bilgileri yoktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayk33 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Prestashop default şablonda bu iki alandan başka bir yerde iletişim bilgileri yoktur. cevap için teşekkürler ama görseldeki oval içine alınmış yer hala düzelmiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 cevap için teşekkürler ama görseldeki oval içine alınmış yer hala düzelmiyor evet gösterdiğiniz şablon farklı bir şablon bu şekilde burada size hiç kimse destek veremez, fakat ne şanslısınız ki göstermiş olduğunuz sitenin şablonu nu ben kurdum. modüller alanında "stmultilink" modülünü aratıp düzenle dediğinizde bu alanı göreceksiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayk33 Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 evet gösterdiğiniz şablon farklı bir şablon bu şekilde burada size hiç kimse destek veremez, fakat ne şanslısınız ki göstermiş olduğunuz sitenin şablonu nu ben kurdum. modüller alanında "stmultilink" modülünü aratıp düzenle dediğinizde bu alanı göreceksiniz. süper oldu çok teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts